MUTSUZ OYUNCAK KALMASIN

Beylikdüzü Sakinleri Derneği olarak yeni bir kampanyaya başlamanın heyecanı içerisindeyiz.

İlçemizde yaşayan  çocuklarımızı bir nebze olsun mutlu etmek istiyoruz. Toplumsal eşitsizliğin azalmasına ve geleceğimizin teminatı nesillerin daha mutlu yaşamasına katkı sağlayabilmek, şüphesiz hepimizin ortak arzusu ve beklentisidir.

Beylikdüzü Sakinleri Derneği olarak bu amaçla “MUTSUZ OYUNCAK KALMASIN” kampanyasını hayata geçiriyoruz ve çocuklarımızın mutluluğuna katkı sağlamak için kullanmadığınız oyuncakları onlarla buluşturuyoruz.

Çocuklarımızın mutluluğuna ben de katkı sağlamak ve kampanyaya katılmak istiyorum diyorsanız; kullanmadığınız iyi durumdaki oyuncaklarınızı Beylikdüzü Muhtarlıklarına bırakmanız ve kampanyanın daha çok kişiye ulaşması için duyurularımıza destek olmanız yeterli olacak.

Oyuncaklar kutularda sıkılmasın

Saklandıkları yerden çıksın

Çocuklar doyasıya oynasın

MUTSUZ OYUNCAK KALMASIN

KAMPANYA DETAYLARI

*Kampanya 11 Temmuz -11 Ağustos 2019 tarihleri arasında geçerlidir.

*Bağışlanan oyuncakların, kırılmamış ve kullanılabilir halde olmasına özen gösterilmelidir.

*Kampanyamız kapsamında yalnızca oyuncak bağışları kabul edilecektir.

*Beylikdüzü’nde bulunan, aşağıda iletişim bilgilerinin yer aldığı muhtarlıklarımıza toplamış olduğunuz oyuncakları teslim ederek, bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

* Toplanan oyuncaklar kampanyanın bitiş tarihinden hemen sonra dağıtılmaya başlanacaktır.

*Kampanya sürecini web sitemizden ya da sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

• ADNAN KAHVECİ  MUHTARLIĞI     SEYHAN TOPALOĞU       0212 855 44 53

• BARIŞ MUHTARLIĞI                                 NEŞE MIHÇIOĞLU           0212 872 44 54

• BÜYÜKŞEHİR     MUHTARLIĞI            FATMA TOLGA                    0212 872 19 60

• CUMHURİYET    MUHTARLIĞI            PERİHAN MENGEN         0212 872 35 35