BEYLİKDÜZÜ’NDE MUTSUZ OYUNCAK KALMADI

Beylikdüzü Sakinleri Derneği olarak geçtiğimiz aylarda başlattığımız “Mutsuz Oyuncak Kalmasın” kampanyası ile toplanan oyuncakları kampanyanın bitimiyle birlikte sahiplerine ulaştırmaya başladık.

Beylikdüzü İlçesinde yaşayan çocukları bir nebze olsun mutlu etmek, toplumsal eşitsizliğin azalmasına ve geleceğimizin teminatı nesillerin daha mutlu yaşamasına katkı sağlayabilmek  ve oyuncakların yeniden değerlendirilmesi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığımız kampanyaya ilgi büyük oldu.

Beylikdüzü muhtarlarının da katkı sağladığı kampanya sürecinde çok sayıda oyuncak toplandı.

Geçtiğimiz günlerde toplanan oyuncakların dağıtımı yapılmaya başladı. Dernek olarak oyuncakların bir kısmını kendimiz dağıtırken, çok sayıda oyuncağı da kurum ve derneklere bağışladık.

Beylikdüzü Sakinleri Derneği Sosyal Sorumluluk ve Toplumsal Farkındalık Komisyonu Başkanı Bilgen Öniz Kütükoğlu dernek adına yaptığı basın açıklamasında desteklerini esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Kütükoğlu açıklamasında ayrıca “ Kurulduğumuz günden bu yana yaşadığımız kentte herkesin katılımcı olabileceği ve farklı duyarlılıkları olan Beylikdüzü Sakinlerini bir araya getirerek, çözüm odaklı ve faydalı işler yapabilme gayreti içerisindeyiz. Henüz yeni bir dernek olmamıza rağmen, 2 büyük organizasyon bir de etkileşimi yüksek bir kampanyaya imza attık. “Mutsuz Oyuncak Kalmasın” Kampanyası da bunlardan biriydi. Kolay organize edilebilecek ama çocukların yüzündeki tebessümü görünce etkisi çok büyük bir kampanya oldu bizim için. Komisyonumuz hem sosyal sorumluluk hem de farkındalık çalışmalarına hız kesmeden devam edecektir.  Kampanya sürecinde gerek duyuru aşamasında gerek oyuncakları toplama ve dağıtım aşamalarında bizlere destek olan tüm yol arkadaşlarımıza, kişi ve kurumlara sonsuz teşekkür ederiz.”  İfadelerine yer verdi.

Oyuncakların dağıtımının yapıldığı kurum ve yerler aşağıda yer almaktadır.

Şehit Ömer Halis Demir Eğitim Uygulama Merkezi

Beylikdüzü 7 nolu Aile sağlığı merkezi