HARUN KURT

Bilgisayar Yüksek Mühendisi

TİCARİ İLİŞKİLER KOMİSYONU BAŞKANI

BEYSAD üyesi olan , Türkiye’de kendi alanında önemli işler yapan farklı lokomotif sektörlerdeki  işadamlarını (yalnızca firma sahipleri ve ortakları) bir araya getirerek birbirinin iş hacminden ve referanslarından faydalanmak, iş geliştirmek, girişimcilik ruhunu daha da ileriye taşımak, B2B pazarlamanın temelini oluşturduğu ve BEYSAD güvencesinde kurulan bir komisyondur.

Komisyon ayrıca; Kobi ve esnaf faaliyetlerini geliştirmek, ilçede ekonomiyi canlandırmak amacı ile projeler üretir.

B2B yani firmadan firmaya pazarlama faaliyetlerini geliştirerek, üyelerin birbiri ile olan ticaret hacmini arttırmak,

Firmaların birbirlerinin networklarından faydalanmalarını sağlamak,

BEYSAD’a katılan üyelerin firmalarının tanıtımına katkı sağlamak,

Ortaklıklar kurmak iş potansiyelini arttırmak,

Karşılıklı bilgi alışverişi sağlayarak firmaların uzman oldukları alanlarla karşı tarafı bilgilendirmesini sağlamak

Potansiyel müşteri adayı farklı iş ve mesleklerden birçok iş sahibi ile tanışma ve bir araya gelmelerini sağlamak

Ticareti geliştirmeye yönelik etkinlik, toplantı, fuar organizasyonları ve ziyaretler yapmak, eğitimler düzenlemek

Firma yöneticilerinin etkili bir şekilde işlerini tanıtabilmesi iletişim ve hitap becerileri geliştirilerek  olumlu algı yaratma konusunda destek olmak

Yurt içi ve yurt dışı ticari gezileri düzenlemek

Yurt içi ve yurt dışı fuar katılımları sağlamak

Ortak alınan karar doğrultusunda aylık toplantılar düzenlemek

BEYSAD yayın organlarını ve ilçedeki medyayı etkin bir şekilde kullanmak.

Amaçları arasındadır.